Seleccionar página

SOBRE NOSALTRES

 

GABINET DALMAU

és un despatx professional fundat l’any 1988, dedicat a l’assessorament empresarial i de particulars als àmbits de la planificació fiscal, comptable, mercantil, laboral i jurídica, així com en assegurances i gestions administratives.

PROCÉS PERSONALITZAT

Durant tots aquests anys d’experiència, la filosofia de Gabinet Dalmau ha estat donar sempre als seus clients una atenció directa i personalitzada, oferint un assessorament integral als professionals, petites i mitjanes empreses i a particulars.

ENFOCAMENT INTEGRAL

Per tal d’atendre millor els projectes d’empresa i de particulars, els serveis professionals del despatx cobreixen íntegrament les necessitats de planificació i de gestió dels clients.

EQUIP PROFESSIONAL

Per a la realització dels serveis, Gabinet Dalmau disposa d’un equip humà format per professionals en constant formació i especialitzats en cadascuna de les àrees esmentades. El despatx, doncs, és una referència en qualitat de servei.

Gestoria Administrativa

Des de l’any 2016 ens hem constituït com a Gestoria Dalmau, Gestoria Administrativa especialitzada en l’àmbit de vehicles i transports, amb l’objectiu de solucionar les necessitats dels clients en aquest sector, així com oferir la gestió i la realització dels tràmits corresponents amb els Organismes de l’Administració Pública de la Direcció General de Trànsit i del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya.

Advocats

Amb advocats especialitzats en cadascuna de les àrees del Dret incorporats com a professionals de l’advocacia a Gabinet Dalmau Assessoria d’empreses, amb experiència acumulada i gran trajectòria professional, l’Àrea legal i jurídica s’ha consolidat a partir de l’any 2016 com a departament integrat a l’estructura organitzativa de l’assessoria, que compta amb el suport i l’estreta col·laboració dels demés professionals de Gabinet Dalmau, assessors fiscals, economistes, comptables i assessors laborals.

Els professionals advocats formen un equip altament qualificat i especialitzat en les diferents àrees del Dret que tenen una important incidència en la vida diària de les empreses i dels particulars, oferint als nostres clients un servei àgil, puntual i eficient, així com un tracte directe i personalitzat, amb estreta relació amb organismes i personal judicial tant a Girona, Barcelona com Madrid.

 

CONTACTAR

C/ JOAN MARAGALL, 36 ENTRESOL B
17002 | GIRONA

972 21 60 17
675 88 89 46

administracio@gabinetdalmau.com